fredag 13. april 2012

Byttekvelden er utført - Fretex neste

 Vi har i dag hatt byttekveld med jentene. Vi ble 9 jenter og flesteparten stilte med litt klær. Noen hadde ikke rukket å rydde i skapene, men skulle komme sterkere tilbake til høsten når vinterklærne igjen skal komme frem. Men hjelpes, det var mer enn nok å plukke fra. 

Vi startet kvelden med litt mat før vi spente tømte alle klærne i en stor haug. Alle ble litt perplekse til å begynne med og visste ikke helt hvor de skulle starte. Men det tok seg raskt opp og speilene i gangen ble hyppig brukt til prøving av "nye" klær. Enkelte ting ble vist fram mest for underholdningens skyld. Noen bukser ble prøvd for å se an statusen i forhold til tidligere. Og jeg tror vi alle kom fram til at vi ikke er like tynne som vi var på videregående. Noe som er helt greit. En kjole brukt på skoleball i år 2000!!! ble blant annet dratt fram fra haugen. På tide at den fikk forlate skapet kanskje :)
 Her er mitt bytte. Kåpen satt superfint på og jeg er veldig fornøyd med at den var litt liten til en venninne. Skoene trenger bare en omgang skopuss og var råtøffe på. Skjorta er jeg bittelitt usikker på, men tror den kan funke fint til jobb. Og singletter trenger man jo alltids. Ikke store kuppet, men så utrolig fornøyd jeg er.
Det er fortsatt en hel haug igjen. Regner med at en siste venninne skal innom å ta en titt før det går til Fretex, men mesteparten av dette går nok til nye fornøyde eiere. Det er for det meste veldig flotte ting, men som ikke er helt i størrelsen eller formen til forrige eier. Satser på at Fretex finner nye, fornøyde eiere :)

2 kommentarer:

  1. Ååå, det der ser så innmari artig ut!!! Skulle gjerne ha vært med der, altså :)

    SvarSlett
  2. Veldig koselig å ha en sånn kveld med jentene, ja :) Og er ikke noe i veien for å arrangere det med dine venninner. Jeg har tilogmed tenkt til å foreslå noe lignende på jobb. Det er jo bare å sette av et møterom i en ukes tid, så kan man snike seg inn der å plukke til seg :)

    SvarSlett

Dine meninger blir høyt verdsatt :)