onsdag 29. august 2012

Flyttetid - før og etter visningsbilder


Nå skal vi flytte, så vi får nesten ikke bodd i vår nyoppussede leilighet. Men nå som den ligger til salgs er det ganske gøy å sammenligne bilder fra når vi kjøpte den til vi nå selger den. Vi har gjort endel, men det er helt klart på kjøkkenet den største forskjellen vises. Her har vi malt alle skap, revet bort kjøkkenøya og et malplassert kjøkkenskap, satt opp en halvvegg, samt byttet knotter. Nå er det mye lysere og mer praktisk. Det er flest barnefamilier som kjøper i området og da er det jo fint å kunne sitte på et kjøkkenbord, fremfor på barkrakker. 


I stua har vi fjernet to vegghengte hyller som egentlig bare samlet støv. Vi har også flyttet om på sofa og spiserbord, noe som lot seg gjøre når vi fikk satt opp halvveggen mot kjøkkenet slik at tv'en har vegg og ikke kjøkkenøy bak seg. Stua ser MYE større ut og man slipper å "gå rett på" sofaen når man kommer fra gangen. Tv'en blir også stående lenger unna barnerommet. Bonus :)
 

 
På soverommet har vi ikke gjort mye annet enn å sette opp en takvifte, svarte rullegardiner og såklart ha våre egne møbler og gardiner.

På barnerommet har vi fjernet skapet som tok en hel vegg - så mye barneklær har vi faktisk ikke. Vi har også malt over veggen, da den viste seg å være svakt rosa bak skapet. I tillegg har vi fjernet vegghente hyller, sparklet og malt. Synes rommet ble mye større, og det er god plass til leker og lek. 
 

På verandaen har vi fjernet store møbler og heller gått for møbler som vi har plass til å gå rundt. I tillegg har vi lagt treheller over flisene som gjør det litt varmere og koseligere der ute. Herlig på sene sommer- og høstkvelder.

I gangen har vi fjernet vegghengt hylle, noe de forrige eierne må ha vært veldig glade i, da de var overalt. Vi har sparklet og malt både vegger og dører og malt dørhåndtak hvite.


Badet er vel det vi har gjort minst med. Her har vi bare flyttet håndkleholder. Men badet er jo kjempefint, så mer trengs ikke :)

Ble ikke resultatet fint? Nå håper vi noen andre synes det også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Dine meninger blir høyt verdsatt :)